mandag 21. september 2009

Sukkersøtt sin utfordring denne uka


Endelig klarte jeg å få fingeren ut å legge inn bilde av det jeg har laget på utfordringen til Sukkersøtt. En enkel notisbok er blitt pyntet på.


søndag 20. september 2009

Pulsvarmere til sjalet


I morges fant jeg en oppskrift på noen fine pulsvarmere og heiv meg til med heklekroken. Hadde en liten rest igjen fra sjalet og dermed ble det pulsvarmere som passer til sjalet. Hadde også igjen noen av perlene, så de ble også sydd på.


Jeg har lagt opp et nytt sjal, i brunt. Det skal jeg ha en hvit kant rundt. Og selvfølgelig blir det pulsvarmere til det sjalet og. Det hadde jeg tenkt skulle bli en gave :-)

torsdag 10. september 2009

Hva har skjedd med "telleren"?

Plutselig har jeg over 11.000 besøkende, mens det i går var ca 250? Jaja, ikke at det betyr så veldig mye, men litt underlig. :-)

fredag 4. september 2009

Mitt nystrikkede sjal


Endelig får jeg lagt inn sjalet jeg er så stolt av :-) tenkte å strikke et til, som jeg skal gi i gave til en jeg har lyst til skal få en overraskelse :-)


Utfordringene på Sukkersøtt er jeg jo altfor treg til å få med meg. Jeg lagde kortet, men klarte jo ikke å få lagt det inn i tide. Denne ukens utfordring kan jeg heller ikke være med på, for jeg har jo ingen stempler. Jeg gir ikke opp. Utfordringa etter der igjen, da er jeg med! :-)