søndag 28. februar 2010

Bursdagskort til svigerfar


Tre små sammenbrettede hjerter

Disse er jo så enkle og lage, men ser mer avanserte ut. Jeg har laget tre stykker nå som jeg tenkte å ha liggende til dattra mi skal i bursdager. Derfor er det foreløpig ingen tekst på dem.


fredag 26. februar 2010

mandag 22. februar 2010

Et lite babykort

Til en liten gutt som måtte få en liten velkomstgave og dermed også et lite kort:

søndag 21. februar 2010

Art Pieces utfordring #2

Plutselig oppdaget jeg noe som heter ATC. Det er små kort med spesifikke mål som man kan organisere/pynte akkurat som man vil og som kan byttes slik som f.eks. Pokemonkort. Artig!

Art Pieces har utfordringer i denne generen og her er mitt første ATC kort inspirert av tema SOL. Jeg har tidligere laget et slikt kort i "vanlig" kortstørrelse, men det var jo mye morsommere å lage det i miniformat.

torsdag 18. februar 2010

Sketchy Colors # 11

Tema her skulle være lysegrønt/mørkegrønt/rosa

Bretteutfordring på Glitter og Stas

Dette ble mitt bidrag etter å ha fått "oppskrift" på bretting på Glitter og Stas:Ser i ettertid at ikke alle brettene ble like pene, men, men.....:-)

StampARTic Februar

Utfordringen var et kort/eske hvor det skulle være plass til penger eller en gave. Jeg har laget et enkelt kort til kjæresten min sin sønn. Guttekort er vanskelige. Får ikke til at det skal være blomster og så mye stæsj på dem, så da blir det enkelt.onsdag 17. februar 2010

Sukkersøtts utfordring # 72

Her er et lite kort uten stempler som var oppgaven hos Sukkersøtt. Har ikke særlig med stempler så det var ikke så vanskelig :-)Nå skal jeg gå i gang med min andre "bestilling" på 6 kort!! Den som vil ha middag idag, får lage det sjøl! :-)

En sånn fin dag... :-)

Igår fikk jeg min første "bestilling" på et kort. Jeg heiv meg rundt og laget et som jeg tenkte passet til personen som skulle ha det, men tok med noen jeg hadde laget før og i tilfelle det ikke ble likt. Men hun som bestilte kortet, likte det veldig godt og tok et av de andre og til en senere anledning. Jeg tenkte jeg skulle ha 30 kr pr stk, men hun ga meg 50! Mens vi sto der med kortene, kom en kollega til og hun bestilte like godt 3 bryllupskort og 3 kort til runde dager! Yess, det er så gøy!!
Her er kortet jeg lagde til min første bestilling:Om ikke det var nok så lå det en liten pakke og venta på meg i postkassen. Det var mine første 10 ProMarkers! :-) Nå skal jeg endelig få øve meg på fargelegging. Og det beste av alt var at jeg bestilte de direkte fra Letraset og hele pakken inkludert porto kom på kr 158,-. Et kupp med andre ord! :-)

søndag 7. februar 2010

Valentines/bursdagskort til min kjære....
Det lille "skiltet" som er puttet ned i hjertet er fra "Kremmerhuset" :-)

StampARTics skisseutfordring i februar

Glitter og Stas

har en morsom utfordring der vi får tilsendt et stempeltrykk hver måned. Denne måneden er et Sarah Key trykk som vi har fått to av og dermed klarte jeg ikke å dy meg og måtte lage to forskjellige kort. Jeg har jo ingen ProMarkers eller noe sånt, så jeg har farget med blyant.:-)


fredag 5. februar 2010

Sukkersøtts utfordring # 71

Et lommekort som dattra mi skal få på Valentines Day med ett par Troika oppi. Da vet jeg lykken blir stor :-)

Trykkpressas februarutfordring

Har så mye gamle bånd liggende, og litt av det fikk jeg brukt på dette kortet. Det bølgete båndet ser veldig rosa ut på bildet, men er mer oransj i virkeligheta :-)