mandag 31. mai 2010

Sukkersøtts utfordring #86 - kanskje den siste??

Den siste utfordringen er en skisse. Syns det er synd om det ikke skulle komme flere utfordringer fra Sukkersøtt. Det var den første bloggen jeg fant frem til da jeg i høst søkte litt rundt på nettet ang laging av kort og det var i Sukkersøtt jeg vant første gang jeg var med i en utfordring :-)

Her er mitt bidrag denne gangen:

Vintage utfordring #1


I deres første utfordring er det om å gjøre å bruke blonder. Her er mitt bidrag hvor jeg har brukt svart kartong, et bilde fra nettet, blonde og en rub-on tekst som jeg ikke klarer å huske hvor kommer fra.

søndag 30. mai 2010

Rundt kort #4


Rundt kort #3


Rundt kort #2


Rundt kort #1


Sommerlige bursdagskort


Nå har jeg vært veldig sløv med å skrive innlegg. Har lagd mange kort så det står ikke på det, men å få lagt bildene inn i bloggen har vært verre. Nå får jeg ta en liten sjau :-)

mandag 3. mai 2010

That`s just so cute utfordring # 9

Tema er en ATC hvor man kan bestemme sjøl hva og hvordan. Min ATC har et litt sommerlig preg fordi jeg nå er så luta lei av at det fortsatt sner. Da får man lage seg litt blomster og sommer inne så lenge :-)

Nord Salten Hobbyklubbs utfordring # 6

Tema denne gang er "Konfirmasjon". Har fått et trykk jeg ikke helt hvor kommer fra, men det passet godt til et guttekonfirmasjonskort.

Sukkersøtts utfordring # 82

Denne gangen er det en skisse og den oppgaven har jeg løst slik: