tirsdag 25. august 2009

Nå starter det igjen...

Hver høst føles det som om man starter på nytt. Ungene begynner på skolen igjen og hverdagene er tilbake til den gamle rutinen. Jeg ønsker meg bedre tid til å kose meg i sofakroken, men før jeg kan det har jeg flere ryddeprosjekter på programmet. Blant annet hobbyrommet/gjesterommet som er oversvømmet av rot. Det er jo der jeg egentlig skal sitte og klippe og lime, høre på musikk og bare kose meg. Men i det siste har det blitt stablet mye og lagret mye der som nå skal ut og vekk. Jeg startet igår kveld og skal nå virkelig gjøre en innsats.

Siden jeg blogga sist har jeg laget et bursdagskort og et sjal. Det skal jeg få tatt bilde av og lagt inn. Ble ganske så fornøyd med det sjalet, men det kan være fargen som gjorde mest utslaget. Jeg har så veldig lyst til å være med på Sukkersøtt sine utfordringer, og skal prøve om jeg ikke klarer hver eneste utfordringer, så litt innimellom hvertfall. :-)

3 kommentarer:

 1. Hei!

  Takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Malen på kortet fant jeg her: http://www.scraphaugen.no/designsider/index.php?option=com_content&task=view&id=158&Itemid=29

  Gleder meg til å se bilde av sjalet ditt! Lykke til med ryddingen :o)

  SvarSlett
 2. Det er godt å ha litt prosjekter på gang, er det ikke?..:-)
  Så hyggelig at du vil være med i treknigen min.
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 3. Litt rydding må til,sånn innimellom!
  Og gleder meg til å se sjal og bursdagskort sån litt ettervert :)
  God helg,
  klem fra Maya:)

  SvarSlett